Världens bästa soffliggare!

Nu är det 2023. Mycket tid har spenderats i soffan under vintern. Jag är världens bästa soffliggare:). Och dessutom stolt över det :).


Men jag inte bara återhämtar mig och kollar tv-serier här. Jag drömmer, undersöker och planerar också mycket härifrån. Och så är det också med mina nästa cykelturer.

Förra året hade jag ingen riktig långresa planerad, utan cyklade mest runt här i Östergötland. Vilket alls inte var något negativt. Fantastiska omgivningar finns att upptäcka här. Men i år hoppas jag kunna ge mig ut på några längre turer längre bort. En av önskningarna för i år är västkusten. Att besöka alla dom där charmiga kustorterna och uppleva havet. Ett annat är Vättern.


Jag har fått frågan flera gånger hur jag gör när jag planerar och hittar resrutter. Och det är just där i soffan jag sitter och gör allting. Numera har man ju allt i sin lilla telefon ( det som kallas hjärnan ;)).

Här kan jag googla mig fram till hur långt det är mellan olika platser, vad som finns att se och uppleva, var man kan bo, priser och öppetider för sevärdheter. Allt är ju där. Jag behöver inte ringa ett enda telefonsamtal och ibland har jag inte ens träffat människorna jag hyrt rum av. Man får bara en kod. Så har man ingen lust att vara social finns inget måste ens för det;). 


Det här tycker jag är halva nöjet. Att läsa på och undersöka och utarbeta en egen rutt. Så vad kan vara bättre än att uttnyttja den årstiden man helst inte vill gå utanför dörren till att göra just det :). Så gör jag även när det gäller min trädgård och planeringen av den.

Så fram för mer "soffliggande". ;)!

På väg ut från mig
På väg ut från mig