Det är jag som är författare till denna blogg. Hoppas ni ska gilla mina upplevelser bilder och tips och idéer vilka jag själv utforskar i ungefär samma takt som inläggen :). Dock kommer jag också tänka tillbaka ibland och kanske lägga upp en gammal rutt eller resa jag gjort. Välkomna!! 🤗

Det är jag som är författare till denna blogg. Efter att corona gjorde intåg i våra liv blev fokus för mig; som för så många andra, på Sverige och närområden kring där jag bor. Då jag inte kunde resa fysiskt "reste" jag mycket i telefonen, läste om städer, sevärdheter, smultronställen, bomöjligheter , upplevelser mm. Och så har jag fortsatt på vinterhalvåret för att när våren kommer ha en hel del ideer om vilka turer jag ska göra kommande säsong. Kanske kan någon av dessa vara inspiration för någon av er "där ute" :).


 /Jasmine

Längst ner på sidan finns länkar till de olika turerna :)

Lite om mig

Jasmine heter jag och jag har alltid haft ett stort intresse för resande: Under åren har det blivit många äventyr. På senare år har det varit cykeln som varit det huvudsakliga färdmedlet. Det ger en fantstisk möjlighet att verkligen uppleva allt! Dessutom är det en otrolig frihetskänsla att segla fram genom tillvaron.


När jag skaffade elcykel insåg jag att jag kunde ta mig väldigt långt och ibland har mina utflykter varit långt mycket längre än många tar sig på semester med bilen ;). Min tvåveckors semester 2021 slutade på 112 mil!!


2019 flyttade jag till Linköping och de första av mina inlägg handlar om utflykter jag gjort i och runt staden.


Varmt välkomna in och se vilka äventyren varit på cykeln de senaste tre åren. Vårt land har verkligen fantstiskt mycket att erbjuda! :)

Senast uppdaterad 16/6-23

Var vill du börja:

*När jag började med min cykelblogg hade jag ett annat hemsidesprogram vilket senare flyttades över till ett nytt. Därför har jag några speciella bloggsidor vilket hade stöd i det första programmet men som inte längre erbjöds i det nya . Dom har fått vara kvar men nya inlägg blir en blogg i sig.

Vill du säga något om den här sidan?